Mollenvanger Hardenberg

Heeft u last van mollen in uw tuin of weiland en bent u op zoek naar een goede mollenvanger in de buurt van Hardenberg? Dan bent u bij mij goed! Ik vang al jaren lang mollen en ben zelf ook woonachtig in de buurt van Hardenberg. Ik woon in het dorpje Tiendeveen aan de rand van Hoogeveen. Mollen kunnen in een korte tijd veel schade aanrichten in uw tuin/weiland. Als je te lang wacht met het vangen van de mollen zetten ze u tuin/weiland op de kop, dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Wees er snel bij en laat u tuin/weiland binnen een week molvrij maken door mollenvanger Jorick zodat u er weer van kunt genieten!

Waarom kiezen voor Jorick?

  • Snel resultaat: molvrij binnen een week
  • Kundig: jarenlange ervaring
  • Flexibel: goed bereikbaar en afgestemd op uw wensen
  • Vanggarantie: we gaan voor 100% klanttevredenheid
  • Voordelig: berekend op basis van uw situatie

Mollenvanger Hardenberg: binnen een week molvrij!

Ik maak u tuin in gemeente Hardenberg molvrij binnen een week. Ik vang mollen met daarvoor geschikte klemmen, dit is de meest efficiƫnte en effectieve manier. Doordat ik de mollen in uw tuin binnen een week vang kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken. Ook grotere stukken grond van bijvoorbeeld een boerderij of camping in de gemeente Hardenberg worden meestal binnen een week molvrij gemaakt. Als de verwachting langer dan een week is word dit voortijd duidelijk doorgegeven. Weten hoe ik het doe? Lees hoe ik uw land molvrij maak in 4 effectieve stappen.

Waarvoor is de Mollenvanger hardenberg inzetbaar?

 • Boerderijen: Veel ervaring met het vangen van mollen op boerderijen, ook in gemeente Hardenberg.
 • Campings: Ik heb al meerdere campings mogen helpen bij het vangen van mollen ook in de buurt van Hardenberg.
 • Particulieren: In gemeente Hardenberg al veel particulieren blij gemaakt met een molvrije tuin.
Contact

Heeft u last van mollen en kunt u mijn hulp goed gebruiken, of heeft u een vraag? neem dan gerust contact met me op. U kunt mij bellen, smsen of whatsappen op 06 – 21 69 31 74 ook kunt u een mail sturen naar jorick@molvrij.nl